DİYARBAKIR / DİCLE - Dicle Şükrü Ayna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Değerlerimle büyüyorum projesi kapsamında saygı teması ile Bozoba ilkokulu ve Kocaalan ilkokulu etkinlik gerçekleştirdik.

Şbt

Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerimiz ile birlikte , “Değerlerimle  Büyüyorum” projesi kapsamında ilçemiz okullarından Yeşilsırt İlkokulu ,Atatürk İmamhatip Ortaokulu anasınıfları öğrencileriyle  drama etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Öğrencilerimiz ile birlikte , “Değerlerimle  Büyüyorum” projesi kapsamında  ilçemiz okullarından Dicle Anaokulu öğrencileriyle  drama etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Öğrencilerimiz , “Değerlerimle  Büyüyorum” projesi kapsamında  ilçemiz okullarından Fatih ilköğretim Okulu anasınıfı öğrencileriyle  müzik etkinliği gerçekleştirip video izletilip  “ Kral ve Çocuk “adlı hikayeyi okudular.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte kültürel faaliyetler kapsamında kitap fuarına gittik.